+40 730 860 670__ contact@pavilionimobiliare.ro

Despre noi

DESCRIEREA COMPANIEI

PAVILION INTERMED este o companie imobiliara ce a luat nastere in anul 2010 si se afla in plina ascensiune pe piata imobiliara din Romania. Compania are sediul in Bucuresti si dispune de o echipa dinamica de agenti ce sunt mereu la dispozitia clientilor. Compania noastra se ocupa de tranzactii imobiliare ce includ : vanzari de terenuri pentru construirea cladirilor de birouri sau apartamente – gasirea de cumparatori pentru vile aflate in zone rezidentiale si in cartiere recent construite – obtinerea de contracte de inchiriere a spatiilor comerciale – vanzari de apartamente, garsoniere, cladiri de birouri in Bucuresti si alte judete din tara.

MISIUNEA NOASTRA

PAVILION INTERMED va ofera toate beneficiile la care trebuie sa va asteptati de la o agentie imobiliara cu servicii de calitate, rata extinsa de marketing, cunostinte locale si experienta profesionala.

Ceea ce ne diferentiaza într-o piata aglomerata din Bucuresti și imprejurimi este serviciul nostru exclusiv.

Misiunea noastra este aceea de a oferii servicii complete si de calitate, iar la finalul tranzactiei sa primim cu incredere recomandarea dumneavoastra.

Respectam angajamentele mentinand cele mai inalte standarde morale si profesionale.

CE OFERIM?

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie informati la timp.

Informatia completa si actualizata asigura succesul si rentabilitatea oricarei investitii. Analiza obiectiva, aprofundata si personalizata a tendintelor de ultima ora va permite usurinta in luarea deciziei.

Mai mult, de toate aceste servicii beneficiati in cel mai scurt timp si intr-o maniera moderna, comoda.