+40 730 860 670__ contact@pavilionimobiliare.ro

Apartament 3 camere cu vedere mixta — LA CHEIE –OBOR

Vandut 99.500€ euro - Apartamente

Va oferim spre vanzare un apartament deosebit, la cheie, MOBILAT SI UTILAT COMPLET. Apartamentul are urmatoarele electrocasnice: masina de spalat rufe, masina de uscat rufe, masina de spalat vase, frigider-combina frigorifica BEKO, plita electrica, cuptor, hota, cuptor cu microunde, TV-LED, doua sisteme de aer conditionat si multe altele. Instalatie electrica si sanitara schimbata in totalitate(Baterii GROHE) Geamuri termopane profil Q-FORT 5 STARS tip TRIPAN IN GARANTIE.
Totodata, usa este metalica ANTIEFRACTIE MACO BROWN. Blatul din bucatarie este din LEMN MASIV marca FAT, IAR CHIUVETA DIN MARMURA. Parchet lemn masiv de 12 MM. LIVIN FOARTE SPATIOS CU VEDERE LA BULEVARD.
Apartamentul are toate actele la zi (Certificat Energetic cu eficienta energetica CLASA A, cadastru si intabulare facute etc). Loc de parcare langa intrarea in bloc.
Blocul este reabilitat termic. Un avantaj major este faptul ca apartamentul are doua vederi, una catre bulevard, iar una pe spate.
Mai mult decat atat, apartamentul este situat la 3 minute de metrou si orice alt mijloc de transport, 5 minute de piata Bucur Obor si VERANDA MALL. La parterul blocului sunt situate farmacii si mega image non-stop, iar in imediata apropiere se afla institutii de invatamant, centre comerciale. Blocul NU SE AFLA PE LISTA BLOCURILOR CU RISC SEISMIC!!!
De asemenea, noii proprietari vor beneficia si de un LOC DE PARCARE, asa cum am mai precizat. APARTAMENTUL ASTEAPTA NOII PROPRIETARI, doar cu lucrurile si hainele. GATA DE PREDARE!!!

UTILITATI

  Utilitati generale :
  curent ;
  apa ;
  canalizare ;
  CATV ;
  Sistem incalizare :
  termoficare ;
  calorifere ;
  Climatizare :
  aer conditionat ;
  Access internet :
  cablu ;
  fibra optica ;
  wireless ;

FINISAJE

  Stare interior :
  renovat ;
  Jaluzele :
  orizontale ;
  Ferestre cu geam termopan :
  PVC ;
  Usa intrare :
  metal ;
  Izolatii termice :
  exterior ;
  Podele :
  parchet ;
  gresie ;
  Usi interior :
  celulare ;
  lemn ;
  Pereti :
  var ;
  vinarom ;
  vopsea lavabila ;

DOTARI

  Bucatarie :
  mobilata ;
  utilata ;
  Contorizare :
  contor gaz ;
  apometre ;
  contor caldura ;
  Mobilat :
  lux ;
  Electrocasnice :
  masina de spalat vase ;
  masina de spalat rufe ;
  frigider ;
  cuptor microunde ;
  aragaz ;
  hota ;
  aspirator ;
  Dotari imobil :
  interfon ;
  lift ;
LOCATIE PE HARTA